Εγκαταστάσεις

Image

Η επιχείρηση Συνεργείο Αυτοκινήτων Μπαβέλης, ιδρύθηκε το 1976 από τον Ηλία Μπαβέλη στην περιοχή των Νέων Μουδανιών. Δραστηριοποιείται στην επισκευή και στη συντήρηση των αυτοκινήτων παντός τύπου με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Επί αρκετά χρόνια υπήρξε εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της AUDI-VW αποκτώντας έτσι πολλή μεγάλη εμπειρία στην επισκευή και συντήρηση αυτών των αυτοκινήτων. Από το 2004 η επιχείρηση στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 2ο χλμ Νέων Μουδανιών-Θεσσαλονίκης. Το 2005 την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του Μιχάλης, απόφοιτος του Τμήματος Οχημάτων του Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, με πρακτική εξάσκηση στην OPEL.

Η επιχείρηση είναι από τις πιο πλήρως εξοπλισμένες, καθώς διαθέτει τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα για την ορθότερη και γρηγορότερη αποκατάσταση βλαβών στα ηλεκτρονικά συστήματα των αυτοκινήτων. Διαγνωστικό μηχάνημα GUTMANN-HELLA για όλα τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, CARMAN-SCAN για τα ασιατικά με γνήσιο πρόγραμμα HYUNDAI-DAEWOO-CHEVROLET, ενώ πρόσφατα αποκτήσαμε το γνήσιο διαγνωστικό του group VW-AUDI-SEAT-SKODA, καθώς και το διαγνωστικό πρόγραμμα της BOSCH KTS 540.

Διαθέτουμε μηχάνημα καθαρισμού μπεκ βενζίνης (injection), καθώς επίσης και συσκευή ελέγχου και πλήρωσης AIR-CONDITION. Απο το 2011 η επιχείρηση δραστηριοποιείται και στο χώρο της υγραεριοκίνησης με τα κορυφαία συστήματα BRC και LOVATO.

Image

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετική με τις εγκαταστάσεις μας.